Сокирянські міграційники оформили закордонний паспорт воїну, нагородженому орденом «За мужність»…

Сокирянські міграційники оформили закордонний паспорт воїну, нагородженому орденом «За мужність» ІІІ-го ступеня

Сокирянські міграційники оформили закордонний паспорт воїну, нагородженому орденом «За мужність» ІІІ-го ступеня

Виходець з Сокирянської громади, 25-річний Юрій став на захист батьківщини ще під час проведення антитерористичної операції на сході країни. Відтак він вирішив стати професійним захисником та вступив до Одеської військової академії, а після 24 лютого 2022 року був призваний на виконання завдань у повномасштабній війні проти рф.

За вірність військовій присязі, самовідданість, проявлену під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності нашої держави Указом Президента України його нагороджено орденом «За мужність» ІІІ-го ступеня.

Перебуваючи вдома у короткочасній відпустці, чоловік звернувся до Сокирянського відділу УДМС у Чернівецькій області для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Працівники підрозділу без перешкод надали відважному воїну потрібну адміністративну послугу та запросили його за кілька тижнів отримати готовий паспорт.

Війна та міркування безпеки не дозволяють відкривати обличчя та називати імена наших славних захисників. Але буковинські міграційники безмежно пишаються своїми земляками, які у складний, драматичний для держави час приймають непросте мужнє рішення боронити її незалежність. Нехай над кожним з них завжди тримає розкритими свої крила Янгол- Охоронець.

Сердечно бажаємо всім чимшвидшої Перемоги та можливості їздити із закордонними паспортами не лише на лікування, реабілітацію та протезування, а й на сімейний відпочинок з рідними, дружинами та дітьми, яких вони ціною своєї військової звитяги захистили від ворожої навали.

Слава Україні!

ЗСУ слава!

Управління ДМС у Чернівецькій області