Мешканки Херсонщини скористалися послугою одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта…

Мешканки Херсонщини скористалися послугою одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта у Києві

Мешканки Херсонщини скористалися послугою одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта у Києві

В Україні великим попитом користується адмінпослуга з одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта. На сьогодні нею скористалися уже понад 230 тисяч громадян. Серед них і рідні сестри - Тетяна та Юлія, які звернулися до Дарницького відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області. Українки швидко та зручно отримали послугу, після чого мають можливість з готовими документами дистанційно отримувати адміністративні та банківські послуги, користуватися мобільним застосунком «Дія», відвідувати європейські країни без віз, захиститися від протиправних посягань тощо.

Обидві жінки переїхали до Києва з Херсонщини, мають статус внутрішньо переміщених осіб. Тетяна разом з родиною до повномасштабного вторгнення рф проживала в невеличкому, проте надзвичайно красивому місті на лівому березі Дніпра. Юлія – у Херсоні, який після звільнення потерпає від щоденних артилерійських обстрілів.

Після перемоги у війні й звільнення всієї України від російських окупантів сестри мріють мандрувати світом. А поки що увесь свій вільний час вони присвячують волонтерській діяльності: ще влітку почали в’язати теплі шкарпетки для військових, плетуть маскувальні сітки, щоб захистити життя воїнів. Адже сьогодні стійкість, єдність та взаємодопомога – наша сила! Слава Україні!

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області