Одним з найважливіших завдань Міграційної служби Полтавщини є надання якісних адміністративних…

Одним з найважливіших завдань Міграційної служби Полтавщини є надання якісних адміністративних послуг, зокрема їх безбар’єрність

Одним з найважливіших завдань Міграційної служби Полтавщини є надання якісних адміністративних послуг, зокрема їх безбар’єрність

На сьогодні з бар’єрами можуть зіткнутися люди з інвалідністю, літні люди, а також маломобільні групи населення – всі ті, хто зазнає в різні періоди життя та за різних обставин складнощів у пересуванні, отриманні послуг, необхідної інформації.

Так, на початку лютого до Новосанжарського відділу міграційної служби у Полтавській області з письмовою заявою звернулася донька особи з інвалідністю за допомогою в обміні паспорта зразка 1994 року на сучасну ID-картку. Микола Іларіонович ветеран Другої світової війни, інвалід першої групи та за станом здоров'я не може самостійно пересуватись і прибути у підрозділ за отриманням даної послуги.

Після проходження відповідної процедури, вже сьогодні 15 лютого виготовлений паспорт громадянина України у формі ID-картки особисто вручено завідувавачем Новосанжарського відділу за місцем проживання. Бажаємо пану Миколі міцного здоров'я у такий складний час дня нашої країни.

Продовжуємо допомагати та оперативно реагувати на потреби людей. Все буде Україна!

Управління ДМС у Полтавській області