В Управлінні ДМС у Чернігівській області звітували про роботу

В Управлінні ДМС у Чернігівській області звітували про роботу

В Управлінні ДМС у Чернігівській області звітували про роботу

Сьогодні, начальниця Управління Ксенія Лук’янець презентувала громадськості Публічний звіт про роботу підпорядкованого органу за 2022 рік та окреслила пріоритетні напрямки роботи на 2023 рік.

Другою частиною заходу стало проведення розширеного засідання Колегії УДМС у Чернігівській області за підсумками роботи за 2022 рік. Очільники територіальних підрозділів мали можливість взяти участь у Колегії он-лайн.

Керівники структурних підрозділів Управління прозвітували про роботу у минулому році. Незважаючи на складні умови та труднощі, що спричинило російське вторгнення, рік виявився результативним, про це свідчать і статистичні дані.

Так, у 2022 році було оформлено 75562 біометричні документи, з них: 25 948 ID-карток та 49 614 паспортів громадянина України для виїзду за кордон, тоді як у мирному 2021 році оформлено 76 864 біометричні документи.   

Головними пріоритетами на 2023 рік Управління Державної міграційної служби України Чернігівській області визначило:

  • відновлення діяльності територіальних підрозділів;
  • забезпечення громадян України, які вимушено виїхали за кордон, у тому числі депортованих до росії, адміністративними послугами;
  • спрощення доступу громадян України до адміністративних послуг ДМС як на території України, так і за її межами;
  • посилення безпекової складової, протидія нелегальній міграції;
  • ефективна комунікація з населенням;
  • ефективна протидія корупції.

На завершення засідання Колегії Ксенія Вікторівна подякувала колективу за наполегливість, витримку, та відданість, адже працювати доводилось в різних умовах і різним складом. Втім всі розуміли, про значимість  вкладу кожного працівника  у служінні державі.

Управління ДМС у Чернігівській області