На Одещині виявлено порушників міграційного законодавства

На Одещині виявлено порушників міграційного законодавства

На Одещині  виявлено порушників міграційного законодавства

Під час міграційних перевірок на промисловому ринку «7 кілометр» відділом міграційного контролю спільно зі співробітниками УСБУ в Одеській області та працівниками управління міграційної поліціі ГУНП в Одеської області виявлено 5 порушників міграційного законодавства, а саме:

Громадян Китаю, В’єтнаму та Узбекистану, відносно яких раніше були прийняті рішення про примусове повернення з притягненням до адміністративної відповідальності за ст.203 КУпАП. Іноземці вищезазначене рішення не виконали та продовжували знаходитись на території України.

25 лютого 2023 року порушників виявлено повторно, затримано та поміщено до Миколаївського тимчасового пункту перебування іноземців. На даний момент вирішується питання щодо примусового видворення іноземців.

  • одного громадянина В‘єтнаму притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.203 КУпАП та прийнято рішення про примусове повернення.
  • громадянку В‘єтнаму притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.203 КУпАП. Міграційна служба дякує правоохоронним органам за плідну співпрацю.

Головне управління ДМС в Одеській області