Буковинські міграційники навчалися алгоритму дії в умовах евакуації

Буковинські міграційники навчалися алгоритму дії в умовах евакуації

Буковинські міграційники навчалися алгоритму дії в умовах  евакуації

Евакуація – це зазвичай хаос, безлад, паніка, некоординовані рухи та непродумані рішення. Мінімізувати негативні наслідки такої надзвичайної ситуації можна, ретельно продумавши заздалегідь певний алгоритм дій.

Саме цим питанням було присвячене дистанційне навчання для працівників структурних та територіальних підрозділів Управління, яке провели керівники окремих структурних підрозділів.

Так, головний спеціаліст з мобілізізаційної роботи Костянтин Кожокар розповів про організацію та порядок оповіщення і збору працівників Управління в особливий період. Заступник начальника відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Владислав Ксенюк надав інформацію про зміни в законодавстві стосовно роботи з іноземцями та ОБГ. Завідувач сектору інформаційних технологій Павло Киюк детально висвітлив порядок дій користувача IP- шифратора у разі виникнення загрози його захоплення під час військових дій. Завідувачка сектору документального забезпечення Ганна Туряк довела інформацію про порядок евакуації, знищення документів в умовах воєнного стану. Вона надала детальний перелік документів, які підлягають евакуації та мають бути вивезені у першу чергу або можуть бути знищені.

Управління ДМС у Чернівецькій області