У Рівному оформили ID-картку українському добровольцю, який проходить реабілітацію після важкого…

У Рівному оформили ID-картку українському добровольцю, який проходить реабілітацію після важкого поранення

У Рівному оформили ID-картку українському добровольцю, який проходить реабілітацію після важкого поранення

Команда міграційної служби продовжує оформлювати та відновлювати паспортні документи військовим, які захищають незалежність України на фронті.

Так, до Рівненського центрального відділу УДМС для оформлення ID-картки звернувся пан Олег, паспорт якого зіпсувався під час важких боїв у залитому водою окопі.

Чоловік ще у квітні 2022 року з Рівненщини пішов захищати Україну як доброволець, відмовившись від медогляду, бо знав: за станом здоров’я не візьмуть у лави ЗСУ.

За цей рік повномасштабних бойових дій Олег тримав оборону на Херсонщині та Луганщині. Але два місяці тому отримав важке вибухово-осколкове поранення: постраждала рука, спина та ноги.

Після перенесених операцій, зараз воїн проходить реабілітацію в госпіталі на Рівненщині. Тому і звернувся до місцевих міграційників для відновлення втрачених документів.

Зазначимо, що сьогодні в Україні відзначають День українського добровольця. Команда міграційної служби дякує усім хоробрим чоловікам і жінкам, які залишили свої домівки, взяли до рук зброю і стали на захист Батьківщини. Ви - мотивовані та сильні! Ви - герої, які обов’язково відновлять українські кордони!

Ми пишаймося тим, що можемо допомагати нашим захисникам та оперативно реагувати на їхні потреби.

Наближаємо перемогу разом! Все буде Україна!

Управління ДМС у Рівненській області