Порушника міграційного законодавства примусово видворили до країни його походження

Порушника міграційного законодавства примусово видворили до країни його походження

Порушника міграційного законодавства примусово видворили  до країни його походження

15.03.2023 року, міграційниками Миколаївській області здійснено процедуру примусового видворення за межі території України, громадянина Республіки Туреччина, який порушив правила перебування на території України, а саме проживав без документів на право проживання в Україні та ухилявся від виїзду після закінчення відповідного терміну перебування.

Видворений з України порушник міграційного законодавства був засуджений на території України за вчинення кримінального правопорушення.

Відразу після звільнення з колонії його помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, де він очікував оформлення пакету документів для повернення до країни походження.

Відразу, після оформлення всіх необхідних документів, співробітниками УДМС у Миколаївській області здійснено супровід громадянина Республіки Туреччина до міжнародного пункту пропуску на кордоні з Республікою Молдова та передано прикордонникам.

Управлінням ДМС у Миколаївській області посприяло у придбанні авіаквитка (Кишинів-Стамбул) для громадянина Республіки Туреччина до країни його походження.

Щонайменше 5 років іноземець не матиме змогу повернутися в Україну, через встановлену заборону в’їзду.

Управління ДМС у Миколаївській області