Відновлення роботи Ічнянського сектору УДМС у Чернігівській області

Відновлення роботи Ічнянського сектору УДМС у Чернігівській області

Відновлення роботи Ічнянського сектору УДМС у Чернігівській області

Із 17 березня відновив роботу Ічнянський сектор Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області.

Варто зазначити, що цьогоріч територіальний підрозділ змінив адресу, і зараз розміщується у приміщенні Ічнянської міської ради. І це не випадково, адже керівництво міграційної служби Чернігівщини вже давно мало на меті покращити умови надання адміністративних послуг населенню у підрозділі, і насамперед - розмістити сектор у просторому приміщенні, з більшою кількістю кабінетів та всіма вигодами, де буде зручно і колективу, і відвідувачам. Відкриття підрозділу є результатом ефективної взаємодії органів влади на всіх рівнях, зокрема центральних органів виконавчої влади разом з народним депутатом округу та органами влади на місцях. Тож відтепер, ічнянці та мешканці регіону отримуватимуть адміністративні послуги у нових комфортних умовах.

У заході урочистого відкриття територіального підрозділу взяли участь начальниця УДМС у Чернігівській області Ксенія Лук’янець, начальниця відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції УДМС у Чернігівській області Вікторія Сенюк, начальниця відділу ресурсно-господарського забезпечення УДМС у Чернігівській області Наталія Непомняща, народний депутат України Валерій Зуб, голова Прилуцької районної військової адміністрації Володимир Чернов та голова Ічнянської міської ради Олена Бутурлим.

Після урочистого відкриття Ксенія Лук’янець дала інтерв’ю місцевим засобам масової інформації та провела особистий прийом громадян.

Підрозділ повністю відновив свою роботу та надає такі адміністративні послуги:

  • оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки;
  • оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон;
  • вклеювання фотографій до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку;
  • здійснює прийом документів на оформлення громадянства України.

З графіком роботи та контактною інформацією територіальних підрозділів УДМС у Чернігівській області можна ознайомитись за посиланням

У разі виникнення питань чекаємо на ваші дзвінки на «гарячу лінію» УДМС у Чернігівській області (0462) 666-185.

Управління ДМС у Чернігівській області