Через КПП «Мамалига» примусово видворили громадянина Молдови

Через КПП «Мамалига» примусово видворили громадянина Молдови

Через КПП «Мамалига» примусово видворили громадянина  Молдови

Буковинські міграційники виконали ухвалу Першотравневого районного суду міста Чернівці та видворили через автомобільний пункт пропуску «Мамалига» громадянина Республіки Молдова.

Раніше іноземця, який перевищив терміни перебування в Україні, виявили на Тернопіллі. Порушника було оштрафовано та зобов’язано самостійно повернутися до країни походження. Однак, за даними інтегрованої міжвідомчої автоматизованої системи контролю за перетином кордону, він продовжував нелегально перебувати на території України.

Після повторного виявлення на Буковині працівники міграційної служби вдруге оштрафували порушника та подали позов до суду про його примусове видворення.

Оскільки чоловік перевищив передбачені законом терміни перебування в Україні, не намагався легалізувати свій статус та оформити посвідку на тимчасове проживання, законного джерела доходів та жодної власності в нашій країні не мав та був готовий повернутися на батьківщину, суд прислухався до аргументів міграційників та ухвалив рішення про його примусове видворення за межі країни із попереднім поміщенням до ПТПІ.

Доки тривало оформлення документів для повернення до країни походження, чоловік тимчасово перебував у Волинському ПТПІ «Журавичі». Після завершення усіх формальностей його передали представникам влади Республіки Молдова на пункті пропуску «Мамалига».

Управління ДМС у Чернівецькій області