Онлайн навчання працівників структурних підрозділів Управління Державної міграційної служби України…

Онлайн навчання працівників структурних підрозділів Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області

Онлайн навчання працівників структурних підрозділів Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області

24 березня 2023 року, проведено внутрішнє онлайн навчання працівників структурних підрозділів Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області.

Відтак, обговорено низку важливих питань, а саме:

  • про внесення змін до Порядку реалізації експериментального проекту щодо одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон (Постанова КМУ №210 від 07.03.2023) доповіла головний спеціаліст з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еліграції Людмила СКАРЖЕВСЬКА.
  • завідувач сектору по роботі з Єдиним державним демографічним реєстром Людмила КАНЮКА наголосила на внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, в частині написання складових прізвища та імені особи латинськими літерами доповіла.
  • щодо проблемних питань по роботі СПЗ “Облік осіб, які набули або припинили громадянство України” ЄІАС УМП доповіла завідувач сектору з питань громадянства, відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Лариса ФУНДИТУС .
  • завідувач сектору документального забезпечення Тетяна ПАНАС розповіла про архівування документів котрі надсилаються СЕВ ОВВ, а також щодо накладних на отримання бланків паспортів, відправку вихідних документів на ЗДУ – наявність всіх обов’язкових реквізитів.
  • щодо моніторингу виконання державними службовцями завдань і ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності в умовах воєнного стану, роботи персоналу за межами адміністративної будівлі та про роботу під час повітряної тривоги доповіла завідувач сектору управління персоналом Галина ПЛАКУЩЕНКО.
  • про подання декларацій доповів головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Роман БАШУЦЬКИЙ.

 

Навчання для працівників структурних підрозділів будуть продовжуватись і надалі.

Управління ДМС у Тернопільській області