Очікують своїх власників: у підрозділах Міграційної служби Полтавщини зберігається майже 7,4 тисячі…

Очікують своїх власників: у підрозділах Міграційної служби Полтавщини зберігається майже 7,4 тисячі паспортних документів

Очікують своїх власників: у підрозділах Міграційної служби Полтавщини зберігається майже 7,4 тисячі паспортних документів

Наразі у підрозділах Міграційної служби у Полтавській області знаходиться майже 7,4 тисячі паспортних документів, з них близько 2,6 тис. ID-карток та 4,7 тис. закордонних паспортів, які очікують своїх власників.

Тому міграційна служба в області закликає усіх громадян, які нещодавно замовляли послуги з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки чи закордонного паспорта, перевірити їх готовність за допомогою електронного сервісу ДМС «Перевірка стану оформлення документів».

Якщо паспорт уже готовий до видачі – просимо завітати до підрозділу Міграційної служби у Полтавській області, де подавали документи та отримати його.

До відома. З початку 2023 року підрозділами Міграційної служби Полтавщини оформлено понад 12,9 тис. ID-карток та більше 20,6 тис. паспортів громадянина України для виїзду за кордон, що на 29,3% більше ніж за аналогічний період минулого 2022 року.

Виникли питання - звертайтеся на номер телефону «гарячої лінії» (0532) 60-89-69 або   у соціальній мережі Facebook УДМС у Полтавській області.

Чекаємо у наших підрозділах! Все буде Україна!

Управління ДМС у Полтавській області