Зустріч зі студентами Державного університету «Житомирська політехніка»

Зустріч зі студентами Державного університету «Житомирська політехніка»

Зустріч зі студентами  Державного університету «Житомирська політехніка»

У межах проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з актуальних питань роботи Державної міграційної служби України, працівники УДМС у Житомирській області провели зустрічі із студентами Державний університет «Житомирська політехніка».

Захід відбувся із здобувачами освіти І курсу спеціальностей  «Правоохоронна діяльність», «Національна безпека», «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Під час зустрічі керівником Богунського відділу Лілею Іваницькою та головним спеціалістом із зв’язків з громадськістю та ЗМІ Оленою Чупріною було ознайомлено слухачів з основними функціями і напрямами роботи міграційної служби, роз’яснено порядок надання адміністративних послуг, представлено можливості використання електронних сервісів на офіційному сайті ДМС.

Окрему увагу приділено питанням оформлення паспорта громадянина України: необхідності своєчасного обміну паспорта громадянина України у формі ID-картки по завершенню терміну його дії, можливості одночасного оформлення ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон тощо.

Управління ДМС у Житомирській області