УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Дніпропетровщині реалізують проект «Книги героям»

На Дніпропетровщині реалізують проект «Книги героям»

На Дніпропетровщині реалізують проект «Книги героям»

Чимало поранених захисників та захисниць України  перебувають зараз на лікуванні та проходять реабілітацію у закладах охорони здоров’я органів системи МВС.

З метою урізноманітнення їх дозвілля, а також сприяння їхньому скорішому одужанню, Міністерством внутрішніх справ України ініційовано проект «Книги героям». Оголошено прийом україномовних художніх чи публіцистичних книг, нових або у відмінному стані, з метою передати їх нашим захисникам.
 
Працівники Центрально-Міського відділу Державної міграційної служби України у м.Кривому Розі, одними з перших, долучилися до цього проекту, зібрали та передали книги одному із медичних закладів системи МВС у Дніпропетровській області зі словами вдячності й підтримки пораненим бійцям, що проходять курс реабілітації.
І тепер книги, серед яких є і популярні твори сучасних українських та закордонних авторів, і українська та світова класика, і фантастика та історична література, допоможуть нашим захисникам швидше одужати, адже разом з книжками, міграційники передали повагу та вдячність, людяність та турботу, які мають здатність зцілювати.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області