Особливості надання адміністративних послуг в період воєнного стану: міграційники тримають руку…

Особливості надання адміністративних послуг в період воєнного стану: міграційники тримають руку на пульсі змін законодавства 

Особливості надання адміністративних послуг в період воєнного стану: міграційники тримають руку на пульсі змін законодавства 

1 квітня пройшли заняття з працівниками територіальних підрозділів ГУ ДМС у Харківській області на тему: "Особливості надання адміністративних послуг в період воєнного стану та проблемні питання щодо якості надання адміністративних послуг  з оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон".

З початку війни законодавство в міграційній сфері змінюється, щоб спростити отримання послуг для громадян України. Наприклад, експериментальний проєкт щодо одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, пересилання готових паспортів за кордон, тощо.

Міграційники ГУ ДМС у Харківській області постійно навчаються, щоб  якісно надавати послуги громадянам. 

Метою лекцій є посилення контролю за дотриманням положень законодавства при виконанні працівниками уповноважених суб’єктів функцій з прийому документів для оформлення паспортів громадянам України і підвищення якості надання адміністративних послуг.

Разом до Перемоги!

Головне управління ДМС у Харківській області