УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Чергового порушника міграційного законодавства виявлено на Полтавщині

Чергового порушника міграційного законодавства виявлено на Полтавщині

Чергового порушника міграційного законодавства виявлено на  Полтавщині

Попри складні умови воєнного стану, працівниками УДМС у Полтавській області постійно проводяться заходи щодо контролю за дотриманням іноземцями та особами без громадянства вимог міграційного законодавства.

Так, на днях міграційниками у взаємодії з працівниками Управління стратегічних розслідувань у Полтавській області Департаменту НПУ проводились спільні заходи з виявлення порушників міграційного законодавства.

У результаті проведених заходів на центральному ринку м. Полтави виявлено громадянина Туркменістану, який після закінчення вишу безпідставно перебував в Україні та ухилявся від виїзду з території держави.

Відносно нелегального мігранта вжито заходів адміністративного впливу, що належать до компетенції міграційної служби. Зокрема порушнику доведеться сплатити штраф згідно вимог ч. 1 ст. 203 КУпАП.

Загалом, з початку року виявлено та задокументовано  126 фактів порушення  міграційного законодавства. Виявлено 33 нелегального мігранта, відносно 32 осіб прийняті рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни. З початку року прийнято 161 рішення про заборону в'їзду іноземців та осіб без громадянства в Україну.

Управління ДМС у Полтавській області