Співробітники міграційної служби Тернопільщини продовжують вживати усіх необхідних заходів щодо…

Співробітники міграційної служби Тернопільщини продовжують вживати усіх необхідних заходів щодо протидії нелегальній міграції на території області

Співробітники міграційної служби Тернопільщини продовжують вживати усіх необхідних заходів щодо протидії нелегальній міграції на території області

На території Тернопільської області проводяться заходи щодо виконання Плану дій органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування під час збройної агресії російської федерації проти України.

Протягом першого кварталу працівниками міграційної служби в  Тернопільській області виявлено 22 порушники міграційного законодавства, щодо 20 порушників прийнято рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни, 1 громадянина видворено за межі України.  Затримано до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебуваю в України громадянку російської федерації.

В ході реалізації заходів щодо запобігання та протидії нелегальній  працівниками секторів організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Тернопільській області та Тернопільського відділу № 1 спільно із УСБ України в Тернопільській області виявлено громадянина Республіки Азербайджан, який незаконно перетнув державний кордон, а саме іноземцеві було заборонено в‘їзд на територію України строком на 5 років. Громадянин Республіки Азербайджан змінивши персональні дані в’їхав на територію України. Працівниками Тернопільського відділу № 1 іноземного громадянина притягнуто до адміністративної відповідальності та направлено відповідні матеріали до УСБ України в Тернопільській області для притягнення останнього до кримінальної відповідальності за ст. 332 Кримінального кодексу України.

Управління ДМС у Тернопільській області