Ми раді бачити і допомогти нашим воїнам-захисникам

Ми раді бачити і допомогти нашим воїнам-захисникам

Ми раді бачити і допомогти нашим воїнам-захисникам

43-річний мешканець Івано-Франківської області – воїн одного з легендарних військових  підрозділів ЗСУ. Позаду майже півроку тяжких і виснажливих боїв під Бахмутом. 

Після осколкових поранень, отриманих під час виконання бойового завдання,   Ярослава  прооперували у клініках Дніпра та Житомира, згодом ще одну операцію провели в Івано-Франківськівській міській лікарні.  Попереду лікування й реабілітація. Віримо, що все буде добре.

Щойно Ярослав відвідав Івано-Франківський відділ міграційної служби, щоб відновити втрачені документи. Наші фахівці спрацювали професійно і оперативно, тож незабаром вручимо мужньому воїну оформлені документи. Власне так, як і щоразу, коли у територіальні підрозділи міграційної служби області звертаються військові. Воїни на ротації чи у короткостроковій відпустці, хтось приїхав на Прикарпаття у реабілітаційні центри, у багатьох є необхідність оформити закордонний паспорт. Ми завжди раді бачити наших захисників і висловлюємо їм величезну подяку за їхню військову справу, героїзм і жертовність  у захисті  України і цивілізованого світу від рашистів. 

Управління ДМС в Івано-Франківській області