Паспорт для воїна ЗСУ

Паспорт для воїна ЗСУ

Паспорт для воїна ЗСУ

Від початку повномасштабної війни в Україні почастішали звернення громадян України до міграційної служби для обміну та оформлення паспортних документів у зв`язку з втратою чи їх непридатністю.

Особливу увагу приділяємо військовослужбовцям, які боронять нашу країну, волонтерам, громадянам, які вимушено покинули свої домівки та проживають на території нашої області.

Зокрема, днями до Любарського сектору УДМС у Житомирській області звернувся мешканець Любарської громади Олег. У відвідувача виникла потреба в оформленні нового паспорта громадянина України у зв’язку із непридатністю для використання попереднього.

Пан Олег з перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся з-за кордону, щоб стати на захист нашої Батьківщини.

Два місяці тому, наш захисник потрапив під ворожий артилерійський обстріл,  отримав чисельні травмами та дивом вижив. Документи пана Олега були понівечені, пробиті наскрізь.

Воїну-захиснику надано адміністративну послугу щодо оформлення паспорта громадянина України у формі ІD-картки. Новий паспорт сучасного зразка  пан Олег отримає протягом 10 робочих днів.

Управління ДМС у Житомирській області