УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Сокирянах обговорили протидію неврегульованій міграції

У Сокирянах обговорили протидію неврегульованій міграції

У Сокирянах обговорили протидію неврегульованій міграції

Дністровський район має певні територіальні особливості, адже розташований на українсько-молдовському кордоні, окрім того тут розміщена Сокирянська виправна колонія, де нерідко відбувають покарання іноземні громадяни.

Як планувати протидію неврегульованій міграції на території району з огляду всі ці чинники, обговорювали начальниця Сокирянського відділу УДМС у Чернівецькій області Наталя Бунтило-Мазурик та місцеві правоохоронці – начальник відділення поліції міста Сокиряни Дністровського РВ ГУ НП в Чернівецькій області Сергій Лунга та заступник начальника з превентивної діяльності Денис Урсатій.

Учасники зустрічі узгодили план взаємодії та графік проведення рейдів і перевірок місць ймовірного перебування іноземців та осіб без громадянства на території району, визначили алгоритм дій у випадках, коли необхідно здійснювати спільний супровід іноземців до кордону та примусове видворення порушників міграційного законодавства за межі країни.

Довідково:

Впродовж першого кварталу поточного року працівниками Сокирянського відділу УДМС у Чернівецькій області виявлено 6-х іноземців, які порушили міграційне законодавство. Стосовно трьох неврегульованих мігрантів прийнято рішення про примусове повернення та одне примусове видворення із попереднім поміщенням іноземця до ПТПІ, прийнято 2 рішення про заборону в’їзду. Загалом за результатами адміністративної практики порушників міграційного законодавства оштрафовано на 18,6 тис. грн.

Управління ДМС у Чернівецькій області