В Глибокій оформили ID-картку військовослужбовцю

В Глибокій оформили ID-картку військовослужбовцю

В Глибокій оформили ID-картку військовослужбовцю

Працівники Глибоцького відділу оформили паспорт громадянина України у вигляді ID-картки військовослужбовцю, який проходить строкову службу у Чернівецькому прикордонному загоні.

Своє 25-річчя Михайло зустрів у складі 31-го загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича. Однак вклеїти актуальне фото до паспорта-книжечки можливості не мав, бо залишив документ на тимчасово окупованій території Мелітопольського району Запорізької області.

Під час відвідування підрозділу міграційної служби військовослужбовець надав необхідний перелік документів:

  • копію попереднього паспорта громадянина України;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • згенерований з мобільного застосунку «Дія» Витяг щодо реєстрації місця проживання;
  • квитанцію про сплату адміністративного збору.

Принагідно міграційники розповіли про основні переваги ID-картки: таким паспортом неможливо скористатися стороннім особам, він дозволяє здійснювати дистанційно різні правочини та отримувати адміністративні, банківські послуги тощо, дає змогу подорожувати без закордонного паспорта до Туреччини та Грузії.

Власне, права українців на привілеї вільного цивілізованого світу і захищають сьогодні вояки ЗСУ. Впевнені, що наша армія подолає ворога та відстоїть свободу громадян України, до очевидних ознак якої відноситься також ID- картка, що вважається одним з найсучасніших паспортів у світі.

Управління ДМС у Чернівецькій області