У Сокирянах оформили ID-картку звільненому з полону земляку

У Сокирянах оформили ID-картку звільненому з полону земляку

У Сокирянах оформили ID-картку звільненому з полону земляку

На початку лютого з полону на рідну землю повернулися 116 захисників України, які проходили службу переважно у прикордонних підрозділах на Донецькому на Луганському напрямках. Серед звільнених вояків був також мешканець Сокирянської міської громади Михайло, який опинився у полоні у брянській області рф.

Після кількох місяців фізичної та психологічної реабілітації чоловік звернувся до місцевого підрозділу міграційної служби для оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки.

Як і всюди у товаристві земляків після повернення, герой отримав надзвичайно теплий та щирий прийом у міграційників. Працівники Сокирянського відділу УДМС у Чернівецькій області оформили захиснику паспорт сучасного зразка та розповіли про його основні переваги – зручність, компактність та зносостійкість, наявність кваліфікованого електронного підпису на безконтактному носії ID-карти, що відкриває доступ до різноманітних електронних сервісів державних органів, до адміністративних і банківських послуг, можливість використовувати документ для поїздок до Туреччини, Грузії тощо.

По завершенні терміну очікування пан Михайло разом з новеньким українським паспортом отримав від міграційників також щирі побажання здоров’я та чимшидшого відновлення сил. Адже завдяки йому та його побратимам український тил та мирна Буковина зокрема можуть почуватися захищеними та спокійними під надійною парасолькою ЗСУ.

Управління ДМС у Чернівецькій області