У Миргороді школярі побували на екскурсії у міграційній службі

У Миргороді школярі побували на екскурсії у міграційній службі

У Миргороді школярі побували на екскурсії у міграційній службі

З пізнавальною екскурсією 27 квітня до Миргородського відділу УДМС у Полтавській області завітали учні інклюзивного класу опорного закладу освіти «Миргородський ліцей імені Івана Зубковського» разом з класним керівником та асистентом вчителя.

З гарним настроєм та щирою зацікавленістю діти спостерігали за процесом оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Головні спеціалісти Миргородського відділу Юлія Головко та Наталія Зозуліна продемонстрували дітлахам основи зняття біометричних даних та дали  їм змогу долучитися до процесу.

Під час екскурсії школярі найбільш цікавились коли та як можуть отримати свій перший сучасний паспорт у формі ID-картки. Малеча впевнена, що після завершення війни обов'язково оформлять з батьками паспорт для виїзду за кордон та відправляться у щасливу закордонну подорож.

Наприкінці зустрічі маленьких гостей пригостили чаєм та смаколиками, зарядженні позитивом та енергією школярі  повернулися до школи і вже сьогодні написали свої перші відгуки та враження від екскурсії, які ми долучаємо.

Управління ДМС у Полтавській області