Відновлення роботи Бобровицького сектору УДМС у Чернігівській області

Відновлення роботи Бобровицького сектору УДМС у Чернігівській області

Відновлення роботи Бобровицького сектору УДМС у Чернігівській області

З 02 травня 2023 року відновив роботу Бобровицький сектор Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області в умовах воєнного стану.

Це важлива, довгоочікувана і радісна подія  для  жителів регіону.

У заході відкриття територіального підрозділу взяли участь  начальниця УДМС у Чернігівській області Ксенія Лук’янець, начальниця відділу ресурсно-господарського забезпечення УДМС у Чернігівській області Наталія Непомняща, завідувач Бобровицького сектору УДМС у Чернігівській області Геннадій Мартишевський, в.о. голови  Бобровицької міської ради  Геннадій Іванюк, депутат Чернігівської обласної ради Сергій Чубовський та голова громадської організації «Об’єднання чорнобильців Бобровиччини» Анатолій Кекух. 

Підрозділ повністю відновив свою роботу та надає наступні адміністративні послуги:

  • оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки;
  • оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон;
  • вклеювання фотографій до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку;
  • здійснює прийом документів на оформлення громадянства України.

За напрямком роботи з іноземними громадянами та запобігання нелегальній міграції, працівники Бобровицького сектору слідкують за порядком, дотриманням іноземцями міграційного законодавства та складають протоколи про адміністративні правопорушення.

З графіком роботи та контактною інформацією територіальних підрозділів УДМС у Чернігівській області можна ознайомитись за посиланням https://dmsu.gov.ua/chernihiv/pidrozdily.html

У разі виникнення питань чекаємо на ваші дзвінки за телефоном Бобровицького сектору (04635) 2-12-23 або на «гарячу лінію» УДМС у Чернігівській області (0462) 666-185.

Управління ДМС у Чернігівській області