Зміни в сфері міграції під час воєнного стану

Зміни в сфері міграції під час воєнного стану

Зміни в сфері міграції під час воєнного стану

В місті Рівне за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в рамках проєкт «Посилення стійкості громад в регіонах України», що фінансується Урядом Великої Британії  проводився семінар-тренінг для керівників центрів надання адміністративних послуг Рівненської області. Темою заходу було "Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення".

Спікером на семінарі була Ольга Паламарюк, заступник начальника УДМС у Рівненській області. У своїй презентації вона розкрила тему: "Адаптація роботи ДМС відповідно до викликів воєнного стану, реагування на кризу і відновлення. Загальна характеристика змін у сфері міграції".

Доповідачка зрозуміло пояснила учасникам семінару, які зміни відбулися в сфері міграції під час воєнного стану, і як діяти в таких ситуаціях, щоб забезпечити надання якісних адміністративних послуг.

Учасники семінару були зацікавлені в темі та брали активну участь у дискусіях. На заході обговорили різні аспекти надання адміністративних послуг у складних умовах воєнного стану у тому числі питання, які потребують індивідуального підходу для їх вирішення.

Семінар-тренінг виявився дуже корисним і практичним для учасників. Знання, отримані на заході, допоможуть їм підтримувати високий рівень надання адміністративних послуг.

Управління ДМС у Рівненській області