На Хмельниччині активно здійснюється протидія нелегальній міграції. Виявлено ще одного нелегального…

На Хмельниччині активно здійснюється протидія нелегальній міграції. Виявлено ще одного нелегального мігранта з рф та видворено за межі території України

На Хмельниччині активно здійснюється протидія нелегальній міграції. Виявлено ще одного нелегального мігранта з рф та видворено за межі території України

Cпівробітниками УДМС України в Хмельницькій області спільно з працівниками правоохоронних органів з ДУ «Райківецька виправна колонія» доставлено громадянина рф, якого було засуджено за ч.2 ст.185 ККУ до 2 років позбавлення волі, та звільнено у зв’язку із закінченням терміну відбування покарання.

12 січня 2023 року Хмельницьким міськрайонним судом Хмельницької області задоволено адміністративний позов УДМС України в Хмельницькій області щодо затримання для забезпечення примусового видворення за межі України громадянина рф з поміщенням до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні строком на шість місяців та видворено за межі території України.

Керуючись ч.2 ст.263 Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно вищевказаного громадянина складено протокол про адміністративне затримання для супроводу та поміщення до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України, з метою забезпечення видворення в примусовому порядку за межі держави.

14 січня 2023 року громадянина рф поміщено до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України.

04 травня 2023 року співробітниками Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області  громадянина рф примусово видворено через МАПП «Могилів-Подільський».

Організація роботи по протидії нелегальній міграції залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності ДМС України та знаходиться на постійному контролі керівництва Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області.

Управління ДМС у Хмельницькій області