УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Закарпатті оформили закордонний паспорт поліцейському, який був поранений під час виконання…

На Закарпатті оформили закордонний паспорт поліцейському, який був поранений під час виконання службових обов’язків

На Закарпатті оформили закордонний паспорт поліцейському, який був поранений під час виконання службових обов’язків

24-річний Андрій народився у місті Марганець. Тут закінчив школу та коледж, вступив до Дніпровського державного університету внутрішніх справ. Після успішного закінчення ВНЗ  пішов працювати у поліцію.

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, чоловік знаходився в епіцентрі війни. Його рідний Марганець чи не щодня потерпає від обстрілів ворожої артилерії та авіації.

2 березня Андрій разом з колегами охороняв блок-пост на в’їзді в місто, коли стався потужний артилерійський обстріл: їхню позицію буквально накрило російськими снарядами. Хлопець дивом вижив, але отримав численні важкі поранення.

За життя Андрія спочатку боролись у Києві, потім у Дніпрі та Львові. Хлопцю зробили кілька операцій, але його права рука сильно обгоріла і не функціонує.

Нині стан Андрія стабільний, проте, чи зможе хлопець ходити - наразі не відомо.  За складну операцію на хребті та подальшу реабілітацію готові взятися лікарі із Бельгії. 

Тож працівники ГУ ДМС в Закарпатській області оформили бійцю новий закордонний паспорт і уже найближчим часом він зможе поїхати за кордон на лікування.

Щиро бажаємо нашому захиснику швидкого одужання!

Дякуємо кожному Герою, який тримає оборону України!

Головне управління ДМС у Закарпатській області