ID-картка − захищений документ

ID-картка − захищений документ

ID-картка − захищений документ

У 52 роки пан Сергій отримав свій перший в житті біометричний документ – ID-картку. Про паспорт із безконтактним електронним носієм дізнавався з різноманітних джерел, але після спілкування з міграційниками Катеринопільського сектору УДМС у Черкаській області всі міфи навколо «біометрії» були розвіяні.

ID-картка містить електронний носій, на якому записано інформацію про біометричні дані власника документу для його ідентифікації. Для оформлення такого документа потрібні були лише паспорт-книжечка, який підлягає обміну, картка платника податків та квитанція про сплату адміністративного збору.

Пан Сергій − підопічний стаціонару Управління соціального захисту населення Звенигородської РДА, з дитинства має порушення рухових функцій. Через недугу не мав змоги відвідувати навчальний заклад та отримати загальну освіту, але самостійно навчався, багато читав та розвивався. Переконаний, що кожна сучасна людина повинна мати захищений документ, оформлений за допомогою новітніх технологій, адже електронний документ практично неможливо підробити. 

Управління ДМС у Черкаській області