На Волині Ратнівський районний відділ відновив роботу та відтепер надає адміністративні послуги…

На Волині Ратнівський районний відділ відновив роботу та відтепер надає адміністративні послуги в новому приміщенні

На Волині Ратнівський районний відділ відновив роботу та відтепер надає адміністративні послуги в новому приміщенні

5 травня відбулося урочисте відкриття нового приміщення Ратнівського районного відділу управління Державної міграційної служби України у Волинській області.

Тепер воно розташоване за новою адресою в смт. Рарне. Тут створені усі умови для комфортного та швидкого надання адміністративних послуг. Зокрема, відділ забезпечений сучасним обладнанням, яке дозволяє оформляти біометричні документи міжнародного зразка – це паспорт громадянина України у вигляді ID-картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

На відкриття нового територіального підрозділу ДМС України завітали усі, хто сприяв швидкій реалізації цього проекту. Зокрема, Ратнівський селищний голова Віталій Бірук та Начальник УДМС в області Іван Войцешук. Присутні були і також в.о.начальника територіального підрозділу Роман Сашко, співробітники та відвідувачі відділу.

Варто зазначити, що урочистому відкриттю районного відділу ДМС на Волині в час повномасштабної війни передувала клопітка робота. Адже відкриття такої важливої структури в інфраструктурі громади, як міграційна служба, дозволяє задовольнити потреби місцевих жителів у доступному, якісному та швидкому отриманні документів (внутрішніх паспортах та документах для виїзду за кордон) та відкидає потребу долати сотні кілометрів за цими послугами до обласного центру.

Попри повномасштабну війну, міграційна служба Волині продовжує наполегливо працювати та реалізовувати один із пріоритетних напрямків роботи – покращувати сервіс обслуговування громадян.

Управління ДМС у Волинській області