Працівники УДМС Житомирщини вклеїли фото в паспорт військового, щоб той встиг одружитися до повернення…

Працівники УДМС Житомирщини вклеїли фото в паспорт військового, щоб той встиг одружитися до повернення на фронт

Працівники УДМС Житомирщини вклеїли фото в паспорт військового, щоб той встиг одружитися до повернення на фронт

Під час війни в Україні наші воїни встигають все: і ворога нищити, звільняючи рідну землю, і створювати нові українські родини. Так, військовослужбовець із Житомирщини у коротку перерву між тяжкими боями на сході вирішив одружитися. Але зіткнувся із проблемою: у паспорті не мав вклеєної фотокартки при досягненні 25-ти річного віку, тому офіційно зареєструвати шлюб не міг.

Тож чоловік звернувся до міграційної служби Житомирщини, працівники якої вклеїли фотокартку та вручили нареченому вже дійсний паспорт.

Після отримання документів, молодята відразу ж попрямували до РАЦСу.

Бажаємо новоствореній сім’ї щасливого життя під мирним небом України, а кожному військовому - якнайшвидшого повернення з перемогою додому!

Принагідно звертаємо увагу, що постановою Кабміну України від 21 жовтня 2022 року № 1202 установлено, що паспорти громадян України у формі картки, строк дії яких закінчився за 30 днів до 24 лютого 2022 року та після 24 лютого 2022 року, та паспорти громадянина України зразка 1994 року, до яких не вклеєно фотокартку особи у разі досягнення нею 25- чи 45-річного віку, строк вклеювання до яких настав за 30 днів до 24 лютого 2022 року та після 24 лютого 2022 року, є документами, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України. Детальніше читайте за посиланням.

Обміняти чи оформити паспортні документи Ви можете у будь-якому підрозділі ДМС, «Паспортного сервісу» чи ЦНАП не залежно від місця реєстрації.

Управління ДМС у Житомирській області