Міграційники презентували свою роботу майбутнім юристам

Міграційники презентували свою роботу майбутнім юристам

Міграційники презентували свою роботу майбутнім юристам

Познайомилися з роботою Міграційної служби студенти навчально-наукового інституту економіки і права Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Майбутні правники довідалися про місію, структуру, цінності служби та три основні напрями діяльності Управління ДМС у Черкаській області: документування громадян України, документування іноземців та осіб без громадянства й протидія нелегальній міграції.

Здобувачі вищої освіти разом із фахівцями служби предметно обговорили функціонування Єдиного державного демографічного реєстру, питання набуття громадянства, зокрема за народженням та територіальним походженням, поновлення та прийняття до громадянства України.

Відвідали простору залу, де організовано 8 робочих місць для оформлення біометричних документів громадянам України та іноземцям. Докладніше дізналися про адміністративні послуги, які мають змогу отримати жителі та гості Черкащини в Міграційній службі.

«Паспортний стіл» залишився в минулому. Натомість Міграційна служба – це сучасна, відкрита для громадськості державна установа, цільова аудиторія якої – отримувачі адміністративних послуг.

Управління ДМС у Черкаській області