Спілкуємося з освітянами – реалізуємо принципи безбар'єрності

Спілкуємося з освітянами – реалізуємо принципи безбар'єрності

Спілкуємося з освітянами – реалізуємо принципи безбар'єрності

Начальник Дарницького відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області Інга Лазаренко взяла участь у плановій нараді освітян Дарницького району. На засіданні були присутні директори закладів загальної, середньої та позашкільної освіти, а також представниця центру зайнятості. Робоча зустріч відбулася у форматі відеоконференції.

Попереду вступна компанія, багато дітей приїхали до Києва з окупованих територій, тих, де ведуться активні бойові дії, дехто планує  проходити навчання за кордоном. Отож на нараді розглянули актуальні питання. Серед них оформлення паспорта громадянина України вперше, одночасне оформлення ID-картки та закордонного паспорта. Йшлося про пересилання за зверненням заявника оформлених паспортних документів від одного територіального органу/територіального підрозділу ДМС до іншого на території України, а також до закордонних дипломатичних установ або до розміщеного за межами України відокремленого підрозділу державного підприємства, що належить до сфери управління ДМС, з метою видачі вищезгаданих документів.

Спілкування з освітянами допоможе подальшій реалізації в роботі принципів безбар'єрності.

Інга Лазаренко зазначила, що міграційна служба гарантує якісне, своєчасне та зручне надання адміністративних послуг.

У разі виникнення питань з теми, що висвітлена, просимо Вас телефонувати за телефоном гарячої лінії підрозділу: + 38 (044) 563-98-38.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області