Вибір юних – документування в знаковий день

Вибір юних – документування в знаковий день

Вибір юних – документування в знаковий день

Підбиваючи підсумки тижня, згадуємо найприємніші події. Так, знаковими стали візити до співробітників ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області найменших громадян України у Всесвітній день вишиванки.

До Солом'янського відділу з метою оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон звернулась Діана. Юна українка прийшла в національному вбранні, щоб вкотре довести, що українці – єдина та непохитна нація. А до Богуславського відділу завітав маленький громадянин України у барвистій вишитій сорочці для отримання виготовленого документа.

Міграційникам було приємно побачити, що наше покоління, що підростає, пам'ятає і шанує українські традиції, особливо нині, коли українці ведуть запеклу боротьбу за свою національну єдність та ідентичність, непоборну любов до Батьківщини. Вони відзначили, що відвідання служби дітей у вбранні, яке є одним із символів патріотизму, надало їм натхнення. Співробітники й самі були у вишиванках. «У них більш чітко усвідомлюєш відповідальність за майбутнє», – розповіли вони про свої відчуття.

Детально з переліком документів для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон можна ознайомитись за посиланням.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області