У рамках прес-туру «Чернігів воюючий» Ксенія Лук’янець зустрілася з представниками європейських…

У рамках прес-туру «Чернігів воюючий» Ксенія Лук’янець зустрілася з представниками європейських мас-медіа

У рамках прес-туру «Чернігів воюючий» Ксенія Лук’янець зустрілася з представниками європейських мас-медіа

Сьогодні Чернігівщину відвідала делегація представників засобів масової інформації відомих європейських видань Англії, Бельгії, Іспанії, Франції та Чехії.

Мета прес-туру «Чернігів воюючий»  – продемонструвати іноземним журналістам  реальну ситуацію того, що відбувається в нашій області – страшні наслідки російського вторгнення.  Тож  у рамках маршруту делегація побувала на місцях бойових дій та авіабомбардувань, де оглянула знищену цивільну інфраструктуру обласного центру – стадіони, готелі, університети, лікарні, дитячі садки.

Серед зруйнованих нападником приміщень, іноземні журналісти відвідали і Чернігівський відділ УДМС у Чернігівській області.

Начальник Управління Ксенія Лук’янець провела гостям міні-ексурс біля знищеної будівлі територіального підрозділу та розповіла англійською мовою про діяльність міграційної служби Чернігівщини в цілому,  й роботу під час і після облоги обласного центру.

«Від самого створення і до сьогодні,  в умовах війни, служба розвивається, оновлюється, запроваджує нові послуги з використанням новітніх технологій. Постійно удосконалює якість та умови надання адміністративних послуг населенню.

Звичайно зараз складно працювати, – триває війна… І життя також триває. Тож наше завдання у ці важкі  часи йти далі і працювати для блага людей і України», – зазначила Ксенія Вікторівна.

Управління ДМС у Чернігівській області