Відбулося засідання Міжвідомчої ради

Відбулося засідання Міжвідомчої ради

Відбулося засідання Міжвідомчої ради

Начальник УДМС у Чернігівській області Ксенія Лук’янець взяла участь у засіданні Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при Чернігівській обласній державній адміністрації. Учасники наради обговорили  питання:

  • Про здійснення Головним управлінням Національної соціальної сервісної служби у Чернігівській області контролю за додержанням законодавства у частині державної підтримки сімей та дітей.
  • Про участь інститутів громадянського суспільства у здійсненні заходів щодо надання допомоги постраждалим, пост конфліктному відновленні жінок і дівчат у рамках локалізації Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року у Чернігівській області.

У засіданні також взяли участь заступник голови обласної держаної адміністрації Жанна Шерстюк, представники органів виконавчої влади та  правоохоронних органів, голови територіальних громад Чернігівської області (онлайн).

Управління ДМС у Чернігівській області