УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині вивчали корпоративну культуру у сфері публічного управління

На Буковині вивчали корпоративну культуру у сфері публічного управління

На Буковині вивчали корпоративну культуру у сфері публічного  управління

60 співробітників Управління ДМС у Чернівецькій області взяли участь у триденному дистанційному навчанні «Формування корпоративної культури в органах публічної влади», організованому фахівцями Чернівецького регіонального центру підвищення кваліфікації.

На базі отриманих знань щодо структури, типів, функцій та характеристик корпоративної культури міграційники виробили спільно «Кодекс доброчесності працівників УДМС у Чернівецькій області», що містить основні завдання служби та морально-етичні засади, на яких формується загальна атмосфера в колективі.

За ним, буковинські міграційники професійні та налаштовані на внутрішню взаємодію, позитивні та відкриті до комунікації з відвідувачами, постійно підвищують фахові навички, нетерпимі до корупції, гідно репрезентують зовнішнім виглядом структуру і державну службу загалом, спілкуються винятково державною мовою.

Чи є такий документ «декларацією про наміри» або ж реальним описом конкретного органу міграційної служби, щодня оцінюють наші відвідувачі. Ви можете висловити свої думки з цього приводу за телефоном «Гарячої лінії» Управління за номером: 0372-55-04-61, під час дистанційних особистих прийомів громадян, які щомісяця проводять керівники міграційної служби області або в месенджері на сторінці УДМС у мережі «Фейсбук» за посиланням.

Управління ДМС у Чернівецькій області