УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міжнародний день захисту дітей: міграційники урочисто вручили ID-картки вихованцям Кременчуцької…

Міжнародний день захисту дітей: міграційники урочисто вручили ID-картки вихованцям Кременчуцької колонії

Міжнародний день захисту дітей: міграційники урочисто вручили ID-картки вихованцям Кременчуцької колонії

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії. Не оминула ця дата і вихованців Кременчуцької виховної колонії.  

На це свято були запрошені і представники Автозаводського відділу у м. Кременчуці міграційної служби Полтавщини.

На початку, для гостей заходу провели екскурсію закладом та представлено  художні роботи, які виготовили хлопці власними руками.  

На початку святкового концерту до гостей і вихованців з привітальними словами звернулись керівництво міжрегіонального управління, виховної установи, представники міської ради та інші гості.  

Від міграційної служби в урочистостях взяла участь головний спеціаліст Автозаводського відділу у м. Кременчуці Юлієя Повід  і у святковій атмосфері вручила ID-картки юним вихованцям.

В цей час складного сьогодення – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти, навіть ті, які вступили у конфлікт із законом, росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Управління ДМС у Полтавській області