Проведено навчання для співробітників прикордонної служби

Проведено навчання для співробітників прикордонної служби

Проведено навчання для співробітників прикордонної служби

Одним із основних завдань міграційної служби є і залишається робота з іноземними громадянами, забезпечення дотримання ними міграційного законодавства України, що насамперед є безпекою суспільства та іміджем України у світовому співтоваристві.

З метою поглиблення рівня знань міграційного законодавства, сьогодні, на чолі з першим заступником УДМС у Чернігівській області Володимиром Рудницьким, було проведено навчання для співробітників 105 прикордонного загону імені князя Володимира Великого Державної прикордонної служби України.

Під час заходу розкрито наступні теми:

  • Законність перебування іноземців та осіб без громадянства на території України.
  • Нелегальне перебування іноземців та осіб без громадянства на території України.
  • Сервіс ДМС України «Перевірка недійсних документів».
  • Ознаки непридатності та/або підробки паспорта громадянина України у формі картки, паспорта громадянина України зразка 1994 року, паспорта громадяни України для виїзду за кордон.

Доповідачами виступили начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС у Чернігівській області Марина Помилуйко, начальник відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Чернігівській області Вікторія Бабак та начальник відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Вікторія Сенюк.  

Разом з тим нагадуємо, що електронний сервіс «Перевірка недійсних документів» є загальнодоступним і ним може скористатись кожен охочий.

Управління ДМС у Чернігівській області