З працівниками Міграційної служби Донеччини проведено протипожежне тренування

З працівниками Міграційної служби Донеччини проведено протипожежне тренування

З працівниками  Міграційної служби Донеччини проведено протипожежне тренування

Підтримання належного рівня пожежної безпеки в робочих кабінетах ГУ ДМС у Донецькій області, запобігання виникнення пожеж, проведення евакуації при пожежі, відпрацювання навичок персоналу з організації гасіння пожежі на початковому етапі із застосуванням первинних засобів пожежогасіння, умовна взаємодія з пожежно-рятувальними підрозділами відпрацьовувались під час протипожежного тренування, що відбулось 08 червня в адміністративній будівлі Головного управління.

Пожежна безпека в Головному управлінні забезпечується шляхом проведення організаційних, технічних та інших заходів, спрямованих на попередження пожеж, забезпечення безпеки людей, зниження можливих майнових втрат, створення умов для швидкого виклику пожежних підрозділів та успішного гасіння пожеж.  Під час навчання приділено увагу заходам та додержання вимог пожежної безпеки в установі, алгоритм дій працівників під час гасіння пожежі, евакуації особового складу та відвідувачів, ліквідації наслідків пожежі та інше. В умовах сьогодення такі тренування вкрай необхідні і дають змогу працівникам удосконалити знання та навчатися відповідними діями під час надзвичайних ситуацій.

Тож, підводячи підсумок проведеного заняття, зробимо висновок, що такі практичні заняття необхідні. Вони позитивно впливають на психологічну готовність до нештатних ситуацій, підвищують рівень не лише теоретичних знань, а й практичних навичок, поліпшують обізнаність співробітників та дають необхідну базу для швидкого та ефективного реагування у разі виникнення надзвичайних подій.

Головне управління ДМС у Донецькій області