На Дніпропетровщині працівники міграційної служби спільно з СБУ провели заходи з протидії незаконній…

На Дніпропетровщині працівники міграційної служби спільно з СБУ провели заходи з протидії незаконній міграції

На Дніпропетровщині працівники міграційної служби спільно з СБУ провели заходи з протидії незаконній міграції

Боротьба з неврегульованою міграцією - є одним з пріоритетних напрямків роботи Державної міграційної служби України. Так, зокрема, на Дніпропетровщині працівники Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії, спільно із представниками СБУ провели перевірку території регіону.

У результаті скоординованих дій, метою яких була ідентифікація та подальше затримання іноземців та ОБГ, які незаконно перебувають на території України, до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ) поміщено 5 неврегульованих мігрантів, з яких: 3 громадян рф, 1 - Республіки Азербайджан та 1 - Республіки Молдова.

Наразі триває процес ідентифікації неврегульованих мігрантів, а в подальшому їх чекає примусове видворення до країн походження або третьої країни.

Разом з тим, у цей же день примусово видворено за межі території України двох осіб із Республіки Єгипет та Республіки Азербайджан. Зазначені іноземці перебували у ПТПІ до кінцевого проведення процедури ідентифікації та отримання свідоцтва на повернення до країни походження.

Міграційна служба України вкотре закликає іноземців не порушувати норми міграційного законодавства.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області