УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Свято з гірким присмаком війни: Буковинські міграційники привітали випускників підшефної школи…

Свято з гірким присмаком війни: Буковинські міграційники привітали випускників підшефної школи з Днем останнього дзвоника

Свято з гірким присмаком війни: Буковинські міграційники привітали випускників підшефної школи з Днем останнього дзвоника

«Незручно святкувати, коли війна й у кожного другого в країні – горе», - казали учні 12-го класу Чернівецького навчально-реабілітаційного закладу № 1 для дітей з вадами слуху. «Іншого шкільного випускного у вашому житті не буде» - відповіли педагоги і таки організували для своїх випускників скромне свято останнього дзвоника. А міграційники, як давні вірні друзі школи, традиційно навідалися привітати учнів підшефного інтернату з днем завершення навчального року.

Працівники УДМС у Чернівецькій області побажали випускникам щасливої життєвої стежини й стали свідками щемливої церемонії останнього дзвоника, де були і хвилина мовчання за загиблими, і виконання учнями славня України жестовою мовою, і прощальний вальс, до якого випускники запросили своїх батьків та педагогів.

Приєднуємось до всіх привітань, що прозвучали цього дня, та щиро бажаємо наступного року зустрічати свято останнього дзвоника в мирній Україні.

Управління ДМС у Чернівецькій області