На Буковині оштрафовано 11 іноземців

На Буковині оштрафовано 11 іноземців

На Буковині оштрафовано 11 іноземців

Громадянина Азербайджану, який займався торгівельною діяльністю без офіційного дозволу на працевлаштування, виявили працівники Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області. За порушення міграційного законодавства іноземця оштрафовано згідно вимог ч. 1 статті 203 КУпАП.

Аналогічне адміністративне стягнення застосовано до двох його співвітчизників, які не зареєстрували вчасно місце проживання на території України. Оштрафовано також громадянина Білорусі та сімох громадян рф, які проживали в України за недійсними протермінованими документами. Йдеться про завершення терміну дії посвідки, не здійснення вчасного обміну посвідок при досягненні 25- та 45-річного віку та завершення терміну дії у іноземців дійсних закордонних паспортів країни приналежності до громадянства.

Усіх порушників, яких виявили працівники Чернівецького, Кіцманського, Хотинського та Герцаївського підрозділів УДМС у Чернівецькій області, оштрафовано. По одному з епізодів за невжиття заходів до своєчасної реєстрації іноземців оштрафовано мешканця Кіцманської ОТГ.

Управління ДМС у Чернівецькій області