УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині оштрафовано 11 іноземців

На Буковині оштрафовано 11 іноземців

На Буковині оштрафовано 11 іноземців

Громадянина Азербайджану, який займався торгівельною діяльністю без офіційного дозволу на працевлаштування, виявили працівники Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області. За порушення міграційного законодавства іноземця оштрафовано згідно вимог ч. 1 статті 203 КУпАП.

Аналогічне адміністративне стягнення застосовано до двох його співвітчизників, які не зареєстрували вчасно місце проживання на території України. Оштрафовано також громадянина Білорусі та сімох громадян рф, які проживали в України за недійсними протермінованими документами. Йдеться про завершення терміну дії посвідки, не здійснення вчасного обміну посвідок при досягненні 25- та 45-річного віку та завершення терміну дії у іноземців дійсних закордонних паспортів країни приналежності до громадянства.

Усіх порушників, яких виявили працівники Чернівецького, Кіцманського, Хотинського та Герцаївського підрозділів УДМС у Чернівецькій області, оштрафовано. По одному з епізодів за невжиття заходів до своєчасної реєстрації іноземців оштрафовано мешканця Кіцманської ОТГ.

Управління ДМС у Чернівецькій області