УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Кам’янці-Подільському відбувся тренінг для профспілкової молоді

У Кам’янці-Подільському відбувся тренінг для профспілкової молоді

У Кам’янці-Подільському відбувся тренінг для профспілкової  молоді

Не лише дискусіями з експертами, захоплюючими екскурсіями давнім Кам’янцем-Подільським та переглядом тематичного кіно запам’ятався семінар- тренінг для молодих активістів, організований профспілкою працівників держустанов України та її Молодіжною радою, а також – профспілкою державних службовців Швеції, в якому взяла участь представниця профкому профспілкової організації працівників УДМС у Чернівецькій області Наталя Матіос .

Найсильніше враження після зустрічі – фахові, амбітні, патріотичні молоді українці, готові скеровувати свої знання, працю та досвід на шляхетну справу захисту прав трудящих. Серед них – не лише державні службовці, а й зовсім юні, як для голів сільських та міських рад, представники місцевого самоврядування, юристи, комунікаційники, представники студентських профспілок тощо.

Впродовж трьох днів таке поважне товариство навчалося законодавчим аспектам регулювання діяльності профспілок та особливостям комунікації з членами профспілки та профактивом, досліджувало трудове законодавство військового часу та міжнародний досвід організації профспілкової роботи, дізнавалося в деталях про колективний договір, як законний інструмент захисту трудових прав працівників тощо.

Організатори зустрічі переконані, що на новітньому етапі української історії активна українська молодь здатна зруйнувати стереотипи щодо інституту профспілок та утворити нові сучасні сенси профспілкового руху. Результатом такої роботи має стати доборе обізнана у своїх правах генерація українців, які вміють відстоювати своє і на війні, і у стосунках з роботодавцями.

Управління ДМС у Чернівецькій області