Перший заступник УДМС у Полтавській області взяла участь у засіданні Координаційного центру підтримки…

Перший заступник УДМС у Полтавській області взяла участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Полтавській ОВА

Перший заступник УДМС у Полтавській області взяла участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Полтавській ОВА

22 червня у конференц залі Департаменту освіти і науки Полтавської обласної воєнної адміністрації відбулося засідання робочої групи з питань Захисників і Захисниць України Координаційного центру під головуванням керівництва ОВА.

На засіданні Управління ДМС у Полтавській області представила перший заступник начальника Олена Діденко. Також участь у робочій зустрічі взяли керівники структурних підрозділів ОВА, установ та організацій.

Учасники робочої групи обговорили питання розробки проєкту Комплексної програми реабілітації, інтеграції та соціального захисту Захисників та Захисниць України Полтавської області на 2023-2024 роки.

Під час обговорення Олена Діденко представила проєкт УДМС у Полтавській області, розроблений для включення до загального проєкту Комплексної програми.

 «В першу чергу представлений проєкт дозволить удосконалити процедуру з оформлення внутрішніх та закордонних паспортів для українців, які внаслідок збройної агресії рф проти України отримали інвалідність, втратили житло, документи та вимушені були переміститися у Полтавську область з метою захисту свого життя та здоров'я» - зазначила Олена Діденко під час презентації.

Управління ДМС у Полтавській області