Депутати Сокирянської громади затвердили програму підвищення ефективності підрозділу Міграційної…

Депутати Сокирянської громади затвердили програму підвищення ефективності підрозділу Міграційної служби

Депутати Сокирянської громади затвердили програму підвищення ефективності підрозділу Міграційної служби

Начальниця відділу УДМС у Чернівецькій області Наталя Бунтило- Мазурик взяла участь у черговій сесії Сокирянської міської ради, депутати якої ухвалили Програму підвищення ефективності діяльності Сокирянського відділу Управління ДМС у Чернівецькій області на 2023-2027 роки.

Документ ухвалено для покращення обслуговування населення Сокирянської міської територіальної громади, забезпечення належного рівня сервісу, доступності, прозорості та своєчасності надання громадянам паспортних послуг. За підтримки територіальної громади для облаштування кабінетів та створення комфортних умов для приймання громадян буде придбано зокрема інвентар, меблі, комп’ютерну техніку, витратні складові для обслуговування автоматизованих робочих місць, фотоспалахів, заправки та регенерації картриджів тощо.

Керівниця підрозділу міграційної служби зауважила, що така активна участь громади у роботі міграційної служби дозволить не лише збільшити надходження до державного та місцевого бюджетів за надані населенню послуги у сферах міграції, а й забезпечить посилений контроль за дотриманням законодавства та покращить протидію нелегальній міграції, які в умовах воєнного стану є важливою складовою національної безпеки.

Управління ДМС у Чернівецькій області