На Дніпропетровщині ДМС та державний університет внутрішніх справ уклали Меморандум про співпрацю…

На Дніпропетровщині ДМС та державний університет внутрішніх справ уклали Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння

На Дніпропетровщині ДМС та державний університет внутрішніх справ уклали Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння

ГУ Державної міграційної служби в Дніпропетровській області та Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ уклали Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння.

Міграційна служба - це потужна база для практики студентів та курсантів ДДУВС, де здобувачі вищої освіти набувають початкового досвіду та дізнаються про практичну складову майбутньої роботи. Тільки цього року вже 75 студентів даного навчального закладу пройшли практику та отримали належні навички та знання у підрозділах ДМС.

Міграційна служба взяла на себе зобов’язання активно співпрацювати на основі партнерства, приймати студентів на практику, створювати необхідні умови для виконання студентами програм практики, надавати студентам можливість користуватись технічною та іншою документацією, необхідною для виконання програми практики, без будь-яких фінансових зобов’язань сторін.

Попри значне навантаження та відповідальність під час воєнного стану, Міграційна служба області готова до будь-якої плідної співпраці на користь держави, а працівники підрозділів – ділитися досвідом та напрацюваннями на підставі прозорості, відкритості, гласності та взаємної відповідальності сторін.

Переконані, що знання науковців та досвід практиків спільно працюватимуть на користь держави.

Згідно з положеннями Меморандуму обидві установи планують працювати щодо організації науково-дослідних груп для реалізації відповідних проєктів, спільного проведення науково-практичних конференцій, семінарів та інших заходів. Також у планах – реалізація набуття професійних компетентностей юристів у міграційній службі, реалізація набуття навичок роботи правників із судовими, правоохоронними органами, органами державної влади та місцевого самоврядування тощо.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області