УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У структурі Міграційної служби Києва і області відбудуться зміни

У структурі Міграційної служби Києва і області відбудуться зміни

У структурі Міграційної служби Києва і області відбудуться зміни

Сьогодні, 28 липня, в Центральному міжрегіональному управлінні ДМС у м. Києві та Київській області відбулася нарада з керівниками територіальних підрозділів під головуванням заступника начальника Дмитра Лемеша щодо оптимізації структури органу.

У рамках реалізації проекту «Безпечна країна» в структурі ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області відбуватимуться суттєві зміни, які дозволять удосконалити процес надання адміністративних послуг для населення і забезпечити економіюдержавних коштів

«Аналіз наданих послуг показав, що військова агресія російської федерації проти України призвела до зростання майже в 2 рази попиту на оформлення закордонних паспортів та на 20% - ID-карток. Разом із тим, кількість наданих адміністративних послуг окремими відділами Київської області лишаєтьсядуже низькою, подекуди мова йде про оформлення всього кількох документів за день. З огляду на це,реорганізація територіальних підрозділів міграційної служби в області є доцільною і необхідною», - зазначив заступник начальника ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області Дмитро Лемеш.

Проаналізувавши територіальну розташованістьпідрозділів у Київській області, рівень навантаженості, наявність приміщень для якісного надання адміністративних послуг, наявність ЦНАПівна відповідних територіях, з 26 самостійних відділів Київської області вирішено сформувати 7 регіональних відділів з 13 територіальними секторами.

У ході наради учасники обговорили процеси взаємодії під час надання громадянам адміністративних послуг, а також питання перерозподілу працівників тих відділів, що підлягають ліквідації, до інших підрозділів.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області