У міграційній службі Івано-Франківщини з особливою повагою зустрічають військових

У міграційній службі Івано-Франківщини з особливою повагою зустрічають військових

У міграційній службі Івано-Франківщини з особливою повагою зустрічають військових

Нехай це звучить дещо пафосно, але такою є звичайна дійсність. У колективах міграційної служби діє неписане правило  за будь-яких обставин першочергово сприяти у наданні адміністративних послуг кожному військовому чи його близьким родичам, що звернулися до підрозділу.

Ми цінуємо час воїнів. Адже їхня відпустка є швидкоплинною і вони мають якнайбільше часу присвятити сім’ї. Особлива увага хлопцям з пораненнями чи тим, хто на реабілітації – за необхідності оберемо найзручніший час і місце надання адміністративної послуги.

Не ведемо статистики прийомів воїнів Сил оборони. Але у територіальних підрозділах зазвичай чи не щодня надаються послуги якщо не військовому, то комусь з його родичів. Це буденна робота, яку виконуємо з радістю.

Захоплюємося незламністю наших захисників, їхньою вірою і оптимізмом. А ще –  почуттям гумору. До прикладу, наприкінці липня у одному з відділів УДМС в Івано-Франківській області оформляв національний паспорт надзвичайно позитивний воїн з Харківщини. Захищає Україну з першого дня ворожого вторгнення. Зараз 35-річний воїн перебуває на лікуванні в Івано-Франківській області після отримання поранення внаслідок мінометного обстрілу. Зрештою,  за тих обставин «постраждав» й паспорт. Молодий чоловік був дуже здивований тим, наскільки просто тепер можна поновити документ. Цього тижня з радістю вручили воїну ID-картку. Закордонного паспорта воїн не має і не оформляв. Каже, що поки не вижене зі своєї землі усіх загарбників, за кордон не збирається. Побажали йому якнайшвидшого одужання, удачі і нехай Бог убереже його та побратимів.

Управління ДМС в Івано-Франківській області