У Києві обговорили з благодійниками потреби вразливих верств населення

У Києві обговорили з благодійниками потреби вразливих верств населення

У Києві обговорили з благодійниками потреби вразливих верств населення

У приміщенні Лівобережного відділення виявлення та обліку бездомних осіб Будинку соціального піклування відбулася робоча зустріч. У ній взяли участь завідувач вищезазначеного закладу Ярослав Коломієць, заступник начальника Дніпровського відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області Михайло Наливайко, керівник БО «Благодійний волонтерський фонд Серце України» Оксана Коваленко та представники некомерційної організації HERO Society Canada, що допомагає Україні гуманітарною допомогою та іншим, – Justin Carter та Terry F. Malchuk.

У рамках безбар’єрності присутні обговорили можливості подальшої співпраці з метою розв'язати питання забезпечення потреб військових, жителів та внутрішньо переміщених осіб у Києві, – переважно людей літніх, з інвалідністю та постраждалих від окупації.

Михайло Наливайко ознайомив учасників зустрічі з інформацією Мінреінтеграції про допомогу громадянам України, які виїхали з тимчасово окупованих територій України та звертаються до ДМС, а також з відповідною поліграфічною продукцією. Йшлося про оформлення паспорта громадянина України вперше чи у зв’язку із його втратою. Присутні отримали буклети із зазначеної теми.

Разом – ми наближаємося до Перемоги!

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області