УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Юним жителям Шполянщини вручили ID-картки біля «Серця України»

Юним жителям Шполянщини вручили ID-картки біля «Серця України»

Юним жителям Шполянщини вручили ID-картки біля «Серця України»

Там, де б’ється серце України, юним жителям Шполянщини вручили їхній перший головний документ українця – паспорт громадянина України. Урочистості відбувалися біля артоб’єкту «Серце України» у географічному центрі країни, що на Черкащині.

Завідувач Шполянського сектору Управління ДМС у Черкаській області Валентина ЩІПАНСЬКА подякувала всім захисникам України, завдяки яким у нас є змога жити і працювати у незалежній  демократичній країні. Завдяки відважності оборонців, Міграційна служба має можливість документувати громадян України біометричними документами. За час повномасштабної війни Шполянський сектор відвідали понад 10 тисяч українців для оформлення та отримання ID-карток і закордонних паспортів.

Валентина ЩІПАНСЬКА привітала 14-річних власників ID-карток, зазначивши, що необхідно йти по життю з гордістю з цим документом, адже українці – нація незламних, яка показала всьому світу, що бути громадянином України – гідно.

Артоб’єкт «Серце України» символічно поєднує всі області України, які представлені у формі пари крил, прикрашених автентичним місцевим орнаментом кожного регіону. А у центрі майданчика – б’ється серце незламної України.

Управління ДМС у Черкаській області